Honden Oppas

Friese stabij
Silke

 

Nu de vakantie weer bijna ten einde is en het werken weer begint zullen er misschien mensen zijn die opzoek zijn naar een oppas voor hun hond, ik weet als geen ander hoe moeilijk het kan zijn om de juiste oppas voor u trouwe viervoeter te vinden.

 

Ik zal me even voorstellen: ik ben Daisy Cosijn 21 jaar en een echte hondenliefhebster. Sinds kleins af aan altijd honden gehad en zo ook in de hondenoppas gerold aangezien mijn moeder dit al vele jaren doet. Sinds een jaar woon ik met mijn vriend op een boerderij met 1 ha land erbij waar we met onze 5 IJslandse paarden, 2 IJslandse honden en Duitse herder heerlijk wonen. We wonen een paar honderd meter van de Nederlandse grens net in België in Weelde (onder Breda,Tilburg en vlak bij Baarle Nassau en Turnhout).

 

Wat we te bieden hebben is:

Een kleinschalige huiselijke opvang voor alle soorten honden groot tot klein. Waarbij de honden vrij kunnen rondlopen op ons volledig omheinde erf aan een doodlopende straat met enkel bestemmingsverkeer. 100 meter van het bos af waar ik dan ook regelmatig in ga wandelen. Verder mogen de honden ook in ons huis en is er veel ruimte voor persoonlijke wensen. Ivm al onze dieren ben ik vrijwel altijd thuis en de honden hoeven daarom ook eigenlijk nooit alleen thuis te blijven. 

 

Onze eigen honden zijn 2 IJslandse herders (middelgrote honden) die sociaal opgevoed zijn, een gecastreerde reu en een 1,5 jaar oude teef. En een Duitse herder van nu 1 jaar, allen correct geënt en ontwormd.

 

Wat ik erg belangrijk vind voor een hond meerdere dagen blijft is een kennismaking om zeker te zijn dat de desbetreffende hond geen problemen heeft met onze honden. Ik heb ervaring met veel verschillende soorten honden, van jack russels tot Duitse herders. Een must is wel dat de honden sociaal zijn.

 

Ik bied oppas voor dag(delen), nacht en vakantie periode.

Heeft u nog vragen, wil u meer info of een afspraak maken?