Locatie

Koningsstraat 1c Weelde

Silfursandur is gelegen in Weelde, een dorpje in België zo'n anderhalve kilometer van de Nederlandse grens. Weelde is gelegen onder Tilburg en Breda en vlakbij Turnhout dus makkelijk te bereiken vanuit de grotere steden. Het dichtstbijzijnde Nederlandse dorp is Baarle-Nassau, een heel bijzonder dorp namelijk een Nederlands/Belgische enclave. 

 

Onze boerderij met stallen en schuur zijn gelegen op 200m van de bosrand, waar wij heerlijke buitenritten kunnen maken. Silfursandur is daarnaast ook nog gelegen aan een ruiterroute-netwerk van zo'n 200 km aan ruiterroute! Dus een mooi vertrekpunt om heerlijke tochten te maken, die wij dan ook op regelmatige basis organiseren. Kijk hiervoor in de Agenda of bij Evenementen op onze Facebook pagina. 

 

Silfursandur beschikt over de volgende faciliteiten: 

- Gedraineerde 20x40 rijbak

- 10 boxen (4 bij 4,5)

- Uitloopstal met paddock

- Paddock met paddockplaten 

- Paddock voor gasten

- Parkeergelegenheid voor meerdere auto-trailer combinatie's 

 

Al onze stallen, paddocks en weiden beschikken over verwarmde drinkbakken en zijn door middel van drainage of paddockplaten altijd bruikbaar en droog. Momenteel zijn wij bezig met de aanleg van een overdekte longeercirkel/kleine binnenpiste in onze schuur, dus dat behoord binnenkort ook tot de faciliteiten.